2024 ODY Fiyatı Ne Kadar?

2024 ODY Fiyatı Ne Kadar?

Bu yazımızda ODY fiyatı ne kadar sorunuza ayrıntılı bir şekilde yanıtlayacağız. Yapılan işin kapsamına göre farklı ODY Belgeleri olduğundan ODY Belgesi fiyatını ayrı ayrı inceleyerek sizlere anlatacağız. ODY Belgesi fiyatı ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce ODY Belgelerini ayrıntılı bir şekilde incelemekte fayda var.

ODY Belgeleri; 

ODY 1 Belgesi, ODY 2 Belgesi, ODY 3 Belgesi ve ODY 4 Belgesi olarak farklı faaliyetler için yük, eşya ve kargo taşımacılığı veya yolcu taşımacılığı faaliyetini icra eden firmalar tarafından sahip olması gereken belgelerdir.

  • ODY 1 Belgesi; Uluslararası Yolcu Taşımacılığı amacıyla kullanılmaktadır.
  • ODY 2 Belgesi; Yurtiçi Yolcu Taşımacılığı amacıyla kullanılmaktadır.
  • ODY 3 Belgesi; Uluslararası Yük, Eşya ve Kargo Taşımacılığı amacıyla kullanılmaktadır.
  • ODY 4 Belgesi; Yurtiçi Yük, Eşya ve Kargo Taşımacılığı amacıyla kullanılmaktadır.

Kurumumuz ODY Belgeleri tarafında olduğu gibi ÜDY Belgeleri hakkında da sizleri bilgilendirmeye devam ediyor. ÜDY Belgeleri hakkında bilgi almak için ÜDY Kurs Merkezi internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

ODY Fiyatı Ne Kadar
ODY Fiyatı Ne Kadar

ODY Belgesi Kapsamları Nedir?

  • ODY 1 Belgesi, ODY 2 Belgesini kapsamaktadır. Yani ODY 1 Belgesine sahip olan kişi veya firma dolaylı olarak ODY 2 Belgesine de sahip olmuş olur. Böylelikle Uluslararası Yolcu Taşımacılığı için kullanılan ODY 1 Belgesini; Yurtiçi Yolcu Taşımacılığı için kullanılan ODY 2 Belgesi yerine kullanabilir. Kısaca ODY 1 Belgesini alan bir kişi veya firma ODY 2 Belgesi almasına gerek kalmayacaktır. 
  • ODY 3 Belgesi, ODY 4 Belgesini kapsamaktadır. Yani ODY 3 Belgesine sahip olan kişi veya firma dolaylı olarak ODY 4 Belgesine de sahip olmuş olur. Böylelikle Uluslararası Yük, Eşya ve Kargo Taşımacılığı için kullanılan ODY 3 Belgesini; Yurtiçi Yük, Eşya ve Kargo Taşımacılığı için kullanılan ODY 4 Belgesi yerine kullanabilir. Kısaca ODY 3 Belgesini alan bir kişi veya firma ODY 4 Belgesi almasına gerek kalmayacaktır. 

ODY Fiyatı Ne Kadar?

ODY Belgelerinin kapsamı gereği; firmanın yaptığı işe ve hizmet gösterdiği bölgeye uygun olan ODY Belgesine ihtiyacı olduğuna karar verdikten sonra sorulan ilk soru ODY fiyatı ne kadar olmuştur. ODY Belgeleri bölge ve yapılan iş göz önüne alındığında verilen eğitim çeşidi, eğitim materyalleri ve eğitim süresi değiştiğinden ODY 1 Belgesi, ODY 2 Belgesi, ODY 3 Belgesi ve ODY 4 Belgesi  fiyatları da farklılık göstermektedir.

ODY Fiyatı Ne Kadar
ODY Fiyatı Ne Kadar

ODY Belgeleri ders saat süreleri aşağıdaki gibidir;

  • ODY 1 Belgesi ders saati: 82 saattir.
  • ODY 2 Belgesi ders saati: 71 saattir.
  • ODY 3 Belgesi ders saati: 89 saattir.
  • ODY 4 Belgesi ders saati: 71 saattir.

ODY fiyatı ne kadar sorusuna gelirsek. 2024 ODY Belgeleri fiyatları listesi aşağıdaki gibidir;

  • ODY 1 Belgesi Fiyatı:  11.644,00 TL’dir.
  • ODY 2 Belgesi Fiyatı:  10.082,00 TL’dir.
  • ODY 3 Belgesi Fiyatı:  12.638,00 TL’dir.
  • ODY 4 Belgesi Fiyatı:  10.082,00 TL’dir.

Unutulmamalıdır ki ODY 1 Belgesi, ODY 2 Belgesini; ODY 3 Belgesi, ODY 4 Belgesini kapsamaktadır. Böylece ODY 1 Belgesi alan bir kişi veya firma ODY 2 Belgesini almış sayılacaktır. Aynı zamanda ODY 3 Belgesi alan bir kişi veya firma ODY 4 Belgesini almış sayılacaktır. Ancak ODY 1 Belgesi olan uluslararası yolcu taşımacılığı belgesi ve ODY 3 Belgesi olan uluslararası yük, eşya ve kargo taşımacılığı belgesi kapsamları gereği ders süresi ve konu bakımından farklıdır.

ODY fiyatı ne kadar sorusuna yanıt bulduğunuz gibi ÜDY Belgesi fiyatı ne kadar ve SRC Belgesi fiyatı ne kadar sorularınıza da detaylı yanıtlar vermek için Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Denge Ulaştırma Hizmetleri kurumu olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.

Daha Fazlası İçin;

ODY Fiyatı Ne Kadar, ODY Belgesi vermeye yetkili olan kurumumuz dışında ÜDY Belgesi vermeye de yetkili olan kurumlarımız sayesinde Türkiye’nin en çok tercih edilen eğitim kurumlardan olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. ODY Kurs Merkezi sitemize yöneltilen soruları cevaplıyor ve sizleri aydınlatmaya devam ediyoruz. ÜDY Belgesi hakkındaki sorularınızı sorabileceğiniz ve ÜDY Belgesi hakkında bilgi edinebileceğiniz ÜDY Kurs Merkezi internet sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.

ODY Belgeleri Nelerdir, Zam Gelmeden 1 Ayda ODY Belgenizi Alın
ODY Fiyatı Ne Kadar, Zam Gelmeden 1 Ayda ODY Belgenizi Alın

Zamlardan etkilenmemek ve sınırlı sayıda kontenjan avantajını kaçırmamak için +90 549 493 42 42 numaralı telefonumuzdan danışmanlarımız ile görüşebilir ve ODY Belgesi ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

5/5 (1 Review)
denge ody belgesi logo

ODY Merkezi

Denge Ulaştırma Hizmetleri olarak ODY Belgesi noktasında ODY 1 BelgesiODY 2 BelgesiODY 3 Belgesi ve ODY 4 Belgesi ile bölgenin en çok tercih edilen Eğitim Kurumlarından bir tanesiyiz. Her dönem ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi sağlamaktayız. 1 Ay gibi kısa bir sürede ODY Belgesi almak için bizleri tercih eden yüzlerce adayımız ile kısa sürede belgelerine erişmelerini sağladık.

Yorum yapın