2024 Aydıntepe ODY 2 Belgesi Nereden Alınır?

2024 Aydıntepe ODY 2 Belgesi Nereden Alınır?

Bu yazımızda Aydıntepe ODY 2 Belgesi nereden alınır sorusuna detaylı bir şekilde cevap vereceğiz. Ancak bu soruya cevap vermeden önce ODY 2 Belgesi hakkında kısaca bilgi verelim.

Aydıntepe ODY 2 Belgesi

ODY 2 Belgesi, Yurtiçi yolcu taşımacılığı alanında firma yöneticilerinin veya yetkili personelinin sahip olması gereken bir Mesleki Yeterlilik Belgesidir. Yurtiçinde turizm, yolcu, personel ve öğrenci taşımacılığı kapsamında faaliyet gösteren firmaların Orta Düzey Yöneticileri ODY 2 Belgesi almak zorundadır. İstanbul ilinde ikamet eden ve Aydıntepe bölgesinde bilgi almak isteyen kişi ve firmalar Denge Ulaştırma Hizmetleri kursumuzu ziyaret edebilir ve ODY 2 Belgesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir.

Aydıntepe ODY 2 Belgesi Nereden Alınır
Aydıntepe ODY 2 Belgesi Nereden Alınır

Aydıntepe ODY 2 Belgesi Nereden Alınır?

Aydıntepe ODY 2 Belgesi nereden alınır sorusu ODY 2 Belgesine ihtiyaç duyan kişilerin en sık sorduğu soru olabilir. Bu sorunun esasında iki tür yanıtı vardır. ODY 2 Belgesi almak için öncelikle ODY 2 Belgesi veren kursun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı olup olmadığına bakılmalıdır. Yani Aydıntepe ODY 2 Belgesi nereden alınır sorusunun ilk cevabı İstanbul ve çevresinde onaylı ve yetkili bir ODY Kursu olmasıdır. ODY 2 Belgesi onaylı kurumlar aracılığı ile alınırsa resmi geçerliliği olacaktır.

Aydıntepe ODY 2 Belgesi nereden alınır sorusunun diğer bir cevabı ise İstanbul ve Kocaeli bölgelerinde hizmet vermekte olan ODY 2 Belgesi Eğitim kalitemiz ve ODY 2 Belgesi sınavı başarı oranı ile en çok tercih edilen ve olumlu geri dönüşler alan Denge Ulaştırma Hizmetleri ODY Kursu olarak Pendik, Kurtköy, Tuzla, İçmeler, Gebze, Orhanlı ve Dilovası gibi ilçelerden bize rahatlıkla ulaşabilir ve ODY 2 Belgesi konusunda profesyonel yardım alabilirsiniz. Denge Ulaştırma Hizmetleri olarak kursumuz Ulaştırma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı bir kurumdur. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi kapsamında misafirlerimize her konuda detaylı bir şekilde yardımcı olarak Belgelendirme hizmeti sunmaktayız.

Aydıntepe ODY 2 Belgesi Nereden Alınır
Aydıntepe ODY 2 Belgesi Nereden Alınır, Denge Ulaştırma Hizmetleri

ODY 2 Belgesi Almak İçin Ne Gerekir?

Öncelikle ODY 2 Belgesi nereden alınır karar verildikten sonra ODY Kursunun adaylarından talep ettiği evraklar ODY Kursuna eksiksiz olarak teslim edilir. Peki ODY 2 Belgesi için hangi evraklar talep edilir? Gelin, cevaplayalım.

ODY 2 Belgesi için talep edilen evraklar şunlardır;

  • Ehliyet ve Kimlik fotokopisi,
  • En az ortaokul mezuniyet belgesi fotokopisi veya öğrenim belgesi,
  • Sabıka kaydı,
  • 2 adet biyometrik fotoğraf,

istenir ve evrakların eksiksiz bir şekilde ODY Kursuna tesliminden itibaren ODY 2 Belgesi kaydı oluşturulmuş olur.

Aydıntepe ODY 2 Belgesi Eğitim ve Fiyatı

Aydıntepe ODY 2 Belgesi nereden alınır sorusuna verdiğimiz yanıttan sonra en çok sorulan sorular ODY 2 Belgesi eğitim süresi ne kadar sürer ve ODY 2 Belgesi fiyatı ne kadar olmuştur. ODY 2 Belgesi Eğitim süresi 71 saattir. ODY 2 Belgesi eğitimine katılım zorunludur. 2024 ODY 2 Belgesi fiyatı 10.082,00 TL’dir. Fiyat güncellemeleri ve ödeme planı hakkında ODY Kursu ile +90 549 493 42 42 iletişim numarası ile Danışmanlardan bilgi alabilirsiniz.

Daha Fazlası İçin;

ODY Belgesi vermeye yetkili olan kurumumuz dışında ÜDY Belgesi vermeye de yetkili olan kurumlarımız sayesinde Türkiye’nin en çok tercih edilen eğitim kurumlardan olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. ODY Kurs Merkezi sitemize yöneltilen soruları cevaplıyor ve sizleri aydınlatmaya devam ediyoruz. ÜDY Belgesi hakkındaki sorularınızı sorabileceğiniz ve ÜDY Belgesi hakkında bilgi edinebileceğiniz ÜDY Kurs Merkezi internet sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.

ODY Belgeleri Nelerdir, Zam Gelmeden 1 Ayda ODY Belgenizi Alın
Aydıntepe ODY 2 Belgesi Nereden Alınır, Zam Gelmeden 1 Ayda ODY Belgenizi Alın

Zamlardan etkilenmemek ve sınırlı sayıda kontenjan avantajını kaçırmamak için +90 549 493 42 42 numaralı telefonumuzdan danışmanlarımız ile görüşebilir ve ODY Belgesi ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

5/5 (1 Review)
denge ody belgesi logo

ODY Merkezi

Denge Ulaştırma Hizmetleri olarak ODY Belgesi noktasında ODY 1 BelgesiODY 2 BelgesiODY 3 Belgesi ve ODY 4 Belgesi ile bölgenin en çok tercih edilen Eğitim Kurumlarından bir tanesiyiz. Her dönem ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi sağlamaktayız. 1 Ay gibi kısa bir sürede ODY Belgesi almak için bizleri tercih eden yüzlerce adayımız ile kısa sürede belgelerine erişmelerini sağladık.

Yorum yapın